OSVRT NA 2. BALKAN OPEN TURNIR 2018.

Već drugu godinu za redom održavali smo Balkan Open turnir u razdoblju od 24.11.  do 01.12. 2018. u Beleku (Turska) .

Sudjelovali su igrači iz Crne Gore, Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Švicarske, Luxembourga te Hrvatke. 

 Turnir se održavao 3 dana na tereninma  Titanic, Pasha te Sultan te je završio s odličnim raspoloženjem svih sudionika. Na svečanoj Gala večeri proglašeni su pobjednici turnira u tri kategorije; u kategoriji C pobjednica je bila gđa. Silvana Lučić – GC Knjaginja Milica iz Crne Gore s osvojenim 105 neto bodova,  u kategoriji  B, pobjednik je bio g. Dejan Simić – GC Beograd iz Srbije s osvojenim neto 107 bodova, dok je g. Merim Vučkić – GC Migros Golfcard iz Švicarske, bio pobjedniku u A ketegoriji  s osvojenim 100 neto bodova i generalni pobjednik s osvojenim 68 bruto bodova.  

Nadamo se da  Vam  je bilo lijepo te da ćemo se ponovno družiti  i slijedeće godine na 3. Balkan Open turniru  2019. godine.

 

 

Sve slike s putovanja te popis pobjednika u kategoriji C, B, A i generalnog pobjednika 2. Balkan Open turnira možete vidjeti i preuzeti na sljedećem linku: 2. Balkan Open turnir 2018.