Dragi naši putnici i prijatelji,

Ovim putem bismo se željeli zahvaliti na ukazanom povjerenju svima Vama koji ste odabrali našu agenciju i putujete s nama već punih 25 godina!

Drago nam je da znate da smo mi tu za Vas i da ćemo Vam rado pomoći u ostvarenju Vaših želja, bez obzira želite li krenuti na put oko svijeta, posjetiti neku od europskih metropola, krstariti toplim karipskim morima ili provesti praznike na Jadranu ili Mediteranu… Pripremamo nove i drugačije programe, kreirane prema Vašim željama i potrebama bez obzira želite li istražiti i upoznati najljepše kutke naše planete ili se samo dobro odmoriti i uživati sa svojom obitelji ili prijateljima.

Kroz svojih 25 godina rada, prikupili smo mnogo iskustva, a možemo se pohvaliti i dobrom suradnjom s brojnim agencijama u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i šire.. Kod nas možete pronaći aranžmane Kompasa, Atlasa, Bravo putovanja, PBZ Jumbo Travela, Mondo Travela, Integrala, Intelekte, Palma Travela, Kompas Holidays- a i mnogih drugih, te sve to možete rezervirati i uplatiti u našoj agenciji.

Vi ćete tako uštedjeti svoje dragocjeno vrijeme, dobiti aranžman po istoj cijeni i uvjetima plaćanja koji vrijede kod agencije organizatora putovanja, a mi ćemo dobiti svoju proviziju – zbog čega ne izabrati opciju u kojoj svi dobivamo?

Naša je želja da Vam u svakom trenutku pružimo najbolju uslugu, pretvorimo svako Vaše putovanje u lijepu uspomenu i opravdamo naš slogan – Učinite život ljepšim s turističkom agencijom „Lily Tours“

Vaš Lily Tours Team