Krstarenje sjevernim Jadranom uz MSC Poesia

akav bi bio osjećaj kada bi u nekoj destinaciji mogli imati sve na jednom mjestu, da se osjećate bezbrižno tijekom cijelog odmora? Upravo to nam nude krstarenja. Bez obzira na naše trenutno raspoloženje, na brodu postoji velik broj aktivnosti koje će zadovoljiti svakog gosta, bilo da se putuje s društvom ili je to romantično putovanje u dvoje. Nadalje, krstarenja su savršena prilika da se posjeti velik broj destinacija koja će zasigurno ostati u najljepšem pamćenju.

“Za dvadeset godina biti ćete više razočarani stvarima koje niste uradili nego onima koje jeste. Isplovite stoga, iz sigurne luke. Otkrivajte, sanjajte, istražite!” (Mark Twain). Imajući na umu izreku ovog poznatog američkog pisca, zajedno sa zabavnom ekipom iz svih krajeva Lijepe Naše, naši putnici su krajem travnja isplovili iz sigurne luke u Veneciji na 4-dnevno krstarenje Jadranskim morem. Destinacije koje su posjetili bile su Zadar, jedan od najljepših gradova Hrvatske i Koper, najveći slovenski lučki grad.

Za razliku od putovanja koje je bilo prije 4 mjeseca sa MSC-om Meraviglia, ovog puta putovalo se drugim brodom iz MSC-ove flote ~ MSC POESIA.  Svi luksuzni brodovi MSC-a dizajnirani su u talijanskom duhu i eleganciji, pa stoga ni ne čudi oduševljenje naših putnika kada su otkrili ono najbolje od luksuznog krstarenja – od luksuznih kabina s balkonom, kazališta, casina, wellnes centra do različitih barova i restorana te vanjskih bazena i jacuzzija.

Tekst sada već postaje suvišan jer slike govore više od tisuću riječi: