LILY TROPHY 2018. ~ SIRENE

Svake godine mnogobrojni golferi u zimskim mjesecima, kada nije moguće igrati u našim krajevima, odlaze na destinacije koje su se zbog  ugodnih temperatura specijalizirale za zimski golf turizam.

Kao jedna od vodećih i najomiljenijih destinacija među mnogobrojnim golferima je Turska – i posebno područje Beleka – gdje je na relativno malom području izgrađeno preko 50  resorta s 5* i 16 vrhunskih golf terena.

I ove godine je naša turistička agencija odlučila prekratiti zimu s odlaskom u Tursku – i to s grupom od čak  75 osoba – većinom golfera, ali i nekoliko negolfera koji su uvijek dobrodošli i za koje su bili organizirani izleti u vrlo interesantnu okolicu, s glavnim centrom čitave pokrajine Antalyom.    

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Hotel koji smo izabrali je SIRENE GOLF & SPA  5***** a koji je u okviru GC ANTALYA – tereni SULTAN & PASHA. Osim ovih terena u paketu je bilo igranje GC NATIONAL i GC  CARYA (na kojemu je prošle godine bio održani TURKISH OPEN).

Unatoč dosta kišovitom vremenu, u čitavoj grupi je vladala odlična atmosfera (o čemu svjedoče i fotografije u prilogu), lijepo druženje u samom resortu i na terenima – tako da su se među golferima iz Hrvatske, Slovenije, Bosne, Srbije pa čak i nekoliko prijatelja iz Bruxellesa – potvrdila stara i nastala nova prijateljstva.

 Naravno, vrhunac druženja je tradicionalni turnir LILY TROPHY  – koji se ove godine igrao na GC Antalya – teren PASHA – 22.02.2018. Igralo se u formatu Texas Sramble  (Two – Man Scramble HDCP) i na turniru je sudjelovalo 62 igrača  – unatoč lošem početku radi kišovitog vremena, svi koji su odigrali su pobjednici, ali moramo istaknuti one koji su i u takvim uvjetima zadržali koncentraciju i završili turnir ne samo po suncu nego i s odličnim rezultatima.

 

Pobjednici LILY TROPHY BELEK 2018 su po kategorijama:

I   BRUTO PAR       Natalija Šimić & Eric Grasser

II  BRUTO PAR      Božidar Pankretić & Aleksandar Stojiljkovic

I   NETO PAR          Gordana Korotaj & Hans Joachim Friess

II  NETO PAR         Mojca Jesenšek & Vlado Kolak

 

SPONZORI NAGRADA:

TURKISH AIRLINES

SAVA RESORTS

LILY TOURS

 

Posebno treba spomenuti da u istom terminu je u GOLF RESORTU REGNUM CARYA 5*   boravilo 15 golfera iz GC SARAJEVO i GC POSUŠJE – osim u atraktivnom i luksuznom hotelu,svi članovi ove grupe su  uživali u igri na različitim vrhunskim terenima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više slika možete pogledati i preuzeti na sljedećem linku: https://drive.google.com/drive/folders/1xuldYoKS3ldJ2BgJSzunYZwXwe2BW2MU