NOVA GODINA U DUBROVNIKU

30. 12. 2020. – 2. 1. 2021.

 

1. dan, 30.12.2020. ČAKOVEC – VARAŽDIN – DUBROVNIK

Polazak autobusom u 03.30 sati AK Čakovec (za polazak iz Čakovca potrebno minimalno 15 putnika),  u 04.00 sati iz Varaždina s parkinga kod groblja. Vožnja preko Zagreba, Karlovca, Splita do Dubrovnika s usputnim zaustavljanjima prema potrebi. Po dolasku u Dubrovnik  smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za uživanje. Večera. Noćenje.

2. dan, 31.12.2020. DUBROVNIK 

Doručak. Današnji dan posvećen je jadranskom biseru, gradu muzeju kojeg krase još brojni drugi epiteti. Ovaj srednjovjekovni dragulj pod zaštitom UNESCO-a predstavlja povijesni spomenik sa značajnim primjerima fortifikacijske arhitekture (gradske zidine s tvrđavama, kulama i bastionima 12.-17. st.), gotičko-renesansnim crkvama, samostanima, palačama i fontanama. Slijedi razgled grada: Pile – Stradun –– Orlandov stup- crkva sv. Vlaha s raskošnim baroknim oltarima– katedrala s relikvijama sv. Vlahe – palača Sponza – dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – samostan Male Braće – Revelin…Nakon razgleda grada, slobodno vrijeme za obilazak dubrovačkih zidina (individualno, uz doplatu na licu mjesta) ili nekog od fantastičnih muzeja..  u nastavku predlažemo odlazak žičarom na brdo Srđ s kojeg se pruža predivan pogled na grad. Za aktivnije postoji opcija odlaska pješice. Povratak u hotel, priprema za najluđu noć u godini. Večera. Individualni odlazak na doček NOVE GODINE na otvorenome. SRETNA NOVA 2021. GODINA !!! Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, 01.01.2021. DUBROVNIK  

Doručak. Poludnevni izlet u Cavtat. Pri izlasku iz Dubrovnika autobusom stajemo na poznatom vidikovcu s kojeg se pruža spektakularan pogled na grad, zidine i Lokrum. Upravo tamo možete napraviti najljepše fotografije s izleta. Slijedi vožnja prema Cavtatu. Cavtat je nekoliko puta proglašavan najljepšim malim mjestom u Hrvatskoj. Sa svoje dvije crkve i 1,5 km dugom šetnicom pored obale kroz borovu šumu ostaviti će vas bez daha. Nakon slobodnog vremena za kavu i ručak povratak u Dubrovnik. Poslijepodne predlažemo (fakultativno) odlazak brodom na  Lokrum, na kojem je prema legendi, spas od brodoloma našao Richard I. Lavljeg Srca, vraćajući se 1192. godine s križarskog pohoda iz Palestine. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje.

4. dan: 02.01.2021. DUBROVNIK – NERETVA – VARAŽDIN – ČAKOVEC 

Doručak, odjava iz hotela. Polazak prema kućama uz zaustavljanje na delti rijeke Neretve te odlazak na vožnju tradicionalnim neretvanskim lađa uz piće dobrodošlice. Nakon vožnje rukavcima Neretve predlažemo fakultativno ručak (uz doplatu) u restoranu na Neretvi. Nakon ručka odmor te polazak prema kućama kamo se stiže  večernjim satima.

 

NAPOMENE:

 • Raspored obilaska je podložan promjena prema procjeni pratitelja te radnim vremenima pojedinih znamenitosti
 • Organizacija dočeka na otvorenom u gradu u nadležnosti je grada Dubrovnika a prema preporukama nadležnog stožera HZJZ  te na organizaciju, program i sve ostalo organizator putovanja nema utjecaja
 • Odlazak na doček u centar grada je individualno javnim gradskim prijevozom ili pješice

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.580,00 kn

 

Cijena aranžmana po osobi uključuje:

 • četverodnevno putovanje autobusom organizirano i vođeno na hrvatskom jeziku
 • prijevoz turističkim autobusom (45 -49 sjedala, cd-radio, klima, pojasevi, mikrofon, 2 vozača)
 • voditelja putovanja Galileo travela tijekom putovanja na hrvatskom jeziku
 • lokalnog turističkog vodiča za razgled Dubrovnika
 • 3 polupansiona u hotelu LERO **** u Dubrovniku u 1/2 classic sobama
 • Boravišnu pristojbu u hotelu
 • sve razgledi prema programu
 • poludnevni izlet u Cavtat
 • vožnju neretvanskim lađama rukavcima Neretve
 • jamčevno osiguranje
 • osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
 • troškove organizacije i realizacije  putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike , dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz, TAXI,  itd.), paket putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage, osiguranje od otkaza putovanja: isto se sklapa kod potpisvanja ugovora i prve uplate te vrijedi usljed nove, iznenadne, ne postojeće i kronične bolesti uz lječničku dokumentaciju kao i usljed smrtnog slučaja užeg člana obitelji.) te sve ostalo što nije navedeno pod „Cijena aranžmana po osobi uključuje“

DOPLATA I FAKULTATIVA:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 975,00 kn
 • izlet na Lokrum – 150,00 kn
 • ručak na Neretvi – 100,00 kn – juha, sarma s prilogom, desert​

NAPOMENA:

 • putovanje NIJE PRIKLADNO za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • za navedeno putovanje  potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica za građane RH.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

VAŽNE INFORMACIJE:

 • Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Cijena ovog programa je rađena na bazi minimalno 35 putnika u grupi. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata (tečaj €…) ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja Lily toursa te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 299/15 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 099090000103 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Plaćanje prema dogovoru (mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr. Glavni organizator: GALILEO TRAVEL, VARAŽDIN TOURS, ODISEA TRAVEL, LILY TOURS