15

PARIZ ~ 19.05. – 21.05.2017.

1,990.00 Kn

PARIZ – 3 dana avionom

 

 

 DATUM PUTOVANJA: 

 19.05. – 21.05.2017. 

 

 

 


 

 

Francuska je država u zapadnoj Europi  s 65 700 000 stanovnika i površinom od 674.000 kvadratnih kilometara,  s nekoliko prekomorskih teritorija i otoka. Prekomorski posjedi uključuju Francusku Gvajanu u Južnoj Americi, te otoke poput Martinika, Réuniona i Nove Kaledonije u Atlantskom, Indijskom i Tihom oceanu. Francuska je jedna od zemalja osnivačica Europske Unije, i njena teritorijem najveća članica. Jedna je od najrazvijenijih, najbogatijih i najprepoznatljivijih država svijeta, a s 82 milijuna turista godišnje i najposjećenija..

Pariz je glavni i najveći grad Francuske. Smješten je na obalama rijeke Seine u sjevernoj Francuskoj u središtu Pariške regije. Metropolitansko područje Pariza naseljava više od 11 milijuna stanovnika. Pariz je danas jedno od vodećih svjetskih poslovnih i kulturnih središta.

 

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.990 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  2.190 kn

First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Rok za prijavu: 7 dana prije puta  

Minimalan broj putnika: 20

 

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom redovne linije prijevoznika Zagreb-Pariz-Zagreb

 • smještaj u hotelu 3* u Parizu na osnovi 2 noćenja s doručkom

 • transfer od zračne luke u Parizu do hotela i natrag

 • panoramski razgled grada autobusom

 • razglede javnim prijevozom i pješice prema programu putovanja

 • pratitelja putovanja

 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

 

Cijena ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 790 kn

 • zrakoplovne pristojbe : 1.090 kn ( iznos može biti podložan promjenama)

 • karte javnog prijevoza u Parizu, karnet od 10 karata 14,10 Eur, pojedinačna karta 1,80 Eur

 • vožnju brodom po Seini 14 Eur (uplata na licu mjesta)

 • ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike (cijene mogu biti podložne promjeni): muzej Louvre 15 Eur, muzej Orsay 12 Eur. Mladi do 25 god. državljani EU imaju besplatan ulaz za muzeje Louvre i Orsay uz predočenje putovnice ili osobne iskaznice.

 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)

 • ulaznicu za cabaret npr. Moulin Rouge ili Lido cca 120 Eur po osobi (rezervacija i cijena na upit)

 • putno osiguranje

 

Trokrevetne sobe: Rezervacija dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem moguća je za dijete do 10 godina uz popust od 10%. Rezervacije trokrevetne sobe za odraslu osobu nije moguća na ovom programu.

 

Doplata: za polazak iz Zadra, Splita, Pule i Dubrovnika: : 410 kn + zrakoplovne pristojbe. Potvrda letova na upit !

 

NAPOMENE: iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator putovanja zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Redoslijed razgleda može biti promijenjen ovisno o prometnoj situaciji, državnim praznicima i radnom vremenu muzeja i znamenitosti. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Croatia airlines i može biti podložno promjeni. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za  državljane RH viza za Francusku nije potrebna,ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

 

Cijena ovog programa je rađena na bazi minimalno 20 putnika u grupi. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata (tečaj €…) ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja Lily toursa te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 299/15 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 099090000103 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Plaćanje prema dogovoru (mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr. Glavni organizator: putnička agencija BRAVO PUTOVANJA.

 

Dodatne informacije

Destinacija

Pariz