VIKEND U EDINBURGHU

 

 

POSEBNIM ZRAKOPLOVOM CROATIA AIRLINES

IZ ZAGREBA

 

 

~ DATUM PUTOVANJA: 04.03. – 05.03.2017. ~

 

 


 

 

Vodimo vas na komforan i sadržajan vikend odmor u Edinburgh, jedan od najljepših i najslikovitijih europskih gradova koji plijeni već i samim svojim spektakularnim položajem!

Škotska prijestolnica, zvana i „Atenom sjevera“,  neotkriveni je dragulj, grad dovoljno velik da ima sjajnu i raznovrsnu ponudu i istodobno dovoljno malen da vam je sve nadohvat ruke i da se osjećate ugodno.

Od odlične muzejske ponude, bogate povijesti, literarne tradicije, gastronomskih delicija pa do odličnih pubova i barova – vikend u Edinburghu nudi sve to i još više.

Provedite vikend s nama u najljepšem gradu na „Otoku“!

 

 

 

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:

– hotel 3*: FM 2.490 / 2.590  kn

FIRST MINUTE CIJENA ZA UPLATE DO 20.12. !

POMOĆNI KREVET NA OVOM PROGRAMU NA UPIT!

Doplata za jednokrevetnu sobu: 390 kn

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:

– hotel 4*: FM 2.890 / 2.990 kn

FIRST MINUTE CIJENA ZA UPLATE DO 20.12. !

POMOĆNI KREVET NA OVOM PROGRAMU NA UPIT!

Doplata za jednokrevetnu sobu: 690 kn

 

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 890 kn

Ulaznica za Edinburški dvorac: 160 kn (plaćanje isključivo na prodajnom mjestu)

Ulaznica za Scotch Whiskey Experience: 180 kn (plaćanje isključivo na prodajnom mjestu)

 

 

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum prijavljenih 30 osoba)

  • cjelodnevni fakultativni izlet Glasgow – Loch Lomond – Stirling po osobi (s uključenom ulaznicom u dvorac Stirling): 490 kn

 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom Zagreb-Edinburgh-Zagreb, smještaj u hotelima 3 ili 4* u Edinburghu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi jednog noćenja/buffet doručak, pratitelja, transfer od/do zračne luke u Edinburghu, poludnevni razgled grada, te troškove organizacije i prodaje

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

 

 

 RED LETENJA:

4.3.2017.   ZAGREB – EDINBURGH      08:00  09:45

5.3.2017.   EDINBURGH – ZAGREB        19:00  22:30

*lokalna vremena

 

 

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska, kao i tijekom samog putovanja. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije putovanja. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom fakultativnih izleta, sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda.  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.  Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

 

CIJENE, POPUSTI I DOPLATE

Cijene aranžmana objavljene su u hrvatskim kunama, a izračunate na osnovi cijena usluga u referentnim valutama po prodajnom tečaju važećem na dan 25.10.2016. Objavljene cijene aranžmana u cjeniku su po osobi.

 

 

Cijena ovog programa je rađena na bazi minimalno 100 putnika u grupi. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata (tečaj €…) ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja Lily toursa te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 299/15 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 099090000103 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Plaćanje prema dogovoru (mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr. Glavni organizator: putnička agencija ATLAS.

 

Dodatne informacije

DestinacijaEdinburgh
1

ZAGREB - EDINBURGH

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let zrakoplova Croatia Airlines u jutarnjim satima. Po dolasku u Edinburgh razgled grada autobusom i pješice: Princess Street – George Street – spomenik Walteru Scottu – Holyroodhouse – parlament – Royal Mile – katedrala St. Giles – Edinburški dvorac (ulaznica uz doplatu) – The Scotch Whiskey Experience (ulaznica uz doplatu za posjet interaktivnoj kušaonici viskija s najvećom kolekcijom škotskih viskija uz zanimljiv i atraktivan program). Smještaj u hotel prema izboru. Navečer predlažemo individualni odlazak do poznatih edinburških pubova i restorana, noćni je život u ovom gradu dinamičan i uzbudljiv! Noćenje.

2

EDINBURGH - fakultativni izlet Mala škotska tura - ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Predlažemo odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u Loch Lomond – Stirling preko Glasgowa. Dolazak u prekrasni Loch Lomond u planinskom predjelu Trossach, kraća stanka za fotografiranje. Putovanje nastavljamo posjetom dvorcu Stirling, jednom od najvećih i najimpresivnijih dvoraca u Škotskoj i zapadnoj Europi kako s povijesnog tako i s arhitektonskog aspekta. Ovdje je okrunjena Maria Stewart. Povratak u Edinburgh.

Za one koji su se odlučili dan provesti u Edinburghu, preporučujemo šetnju povijesnom jezgrom gdje ćete pronaći zanimljive muzeje, trgovine (Princess Street je glavna shopping zona, a George Street je ulica gdje ćete pronaći zanimljive i tipične suvenire). Edinburgh je dovoljno malen grad da ga možete propješačiti, a kakav god bio razlog vašeg posjeta jamčimo da ćete uživati jer škotska prijestolnica nudi za svakog ponešto, od ljubitelja viskija, gastronomije, preko književnosti, kupovine… Edinburgh je poseban i osvaja!

U poslijepodnevnim satima transfer u zračnu luku. Večernji let za Zagreb.

Recenzije

Nema recenzija

Napiši recenziju

Ocjena