LJUBLJANA  U ADVENTSKOM UGOĐAJU  

nedjelja, 23.12.2018. (garantirano)

 

 

Aranžman uključuje:

  • prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom
  • pratnju turističkog pratitelja
  • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu

Aranžman ne uključuje:

  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznice za objekte koji se posjećuju

 

Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!
Preporučamo putno zdravstveno osiguranje!

 

Cijena ovog programa je rađena na bazi minimalno 45 putnika u grupi. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata (tečaj €…) ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja Lily toursa te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 10/11 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 099090000689 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Plaćanje prema dogovoru (mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr. Glavni organizator: putnička agencija JAKOPIĆ TRAVEL.

1

Polazak autobusa u 07:00 sati iz Varaždina s parkirališta kod SPAR-ana Bafici, Međimurska 31, te u 07:30 sati s Autobusnog kolodvora u Čakovcu. Ugodna vožnja autobusom do Ljubljane koja posljednjih godina privlači sve više posjetitelja zahvaljujući živopisnom božićnom sajmu i romantičnom adventskom ugođaju. Po dolasku u ovaj ljupki grad smješten na obje obale rijeke Ljubljanice slijedi zajednička šetnja prigodno ukrašenim ulicama i trgovima te upoznavanje s najvažnijim kulturno-povijesnim znamenitostima grada: Kongresni trg, Prešernov trg, Plečnikovo Tromostovje, Mestni trg, katedrala, Stritarjeva ulica, Stari trg, Zmajski most, Ljubljanski grad….. Poslijepodne je rezervirano za osobne programe i uživanje u mirisima i okusima Adventa.

Vrijedi spomenuti kako Ljubljanu u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, osim brojnih lampica, svijećica i ukrasa, krasi i velika jelka pred Franjevačkom crkvom na Prešernovu trgu. Želite li uživati u odličnom pogledu na okićenu i osvijetljenu Ljubljanu, zaputite se na Ljubljanski grad, srednjovjekovni dvorac koji se nadvija nad središtem grada. Dvorac je zimi kao vizura i sam posebno zanimljiv, s obzirom da je tada posebno osvijetljen, što najviše dolazi do izražaja kada snijeg zabijeli Ljubljanu i brdo na kojem se nalazi.

Na prigodno uređenim štandovima možete razgledati bogatu blagdansku ponudu koja se u velikoj mjeri sastoji od rukom rađenih proizvoda. Ondje se mogu kupiti suveniri s božićnim motivima, lampice, nakit za ukrašavanje jelki, kape, šalovi, rukavice, ali se mogu probati i brojne slastice i ostale delicije. Povratak iz Ljubljane je predviđen u 18,00 sati, uz stajanje u Trojanama na putu prema doma.