GRUPNI  POLAZAK

 

KRSTARENJE BALTIKOM

 

 ~ BRODOM MSC FANTASIA ~

 

DATUM PUTOVANJA: 25.08. – 02.09.2017.

 

9 dana/8 noći

 

Iskoristite ljetne praznike za najljepši

odmor – krstarenje!

 

 

DOŽIVITE VIŠE !  LET IZ ZAGREBA,

ISKUSNI PRATITELJ !

 


Zašto krstarenje Baltikom?

 

– odlično vrijeme za krstarenje Baltikom preporučamo zbog zanimljivog programa na kojem ćete obići čak 7 različitih gradova/mjesta među kojima su Copenhagen i Stockholm

– St. Petersburg – vrijednost više: ako kupite brodski izlet ne trebate vizu za Rusiju

– MSC Fantasia – spektakularne stepenice optočene Swarovski kristalima

– bogati sadržaji na brodu i ugodna druženja

  – odlična cijena, pratitelj putovanja i odlično vođenje

– jedinstveno i nezaboravno krstarenje


 

Vrste i kategorije kabina: FIRST MINUTE CIJENA

do 15.6.2017

(po osobi)

REDOVNA CIJENA

od 15.6.2017

 (po osobi)

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella I1*  7.335 kn  7.735 kn
Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Fantastica I2*  7.715 kn  8.115 kn
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Bella,  O1*  8.895 kn  9.295 kn
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Fantastica,  O2*  9.275 kn  9.675 kn
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Bella, B1* (mogućnost djelomično ograničenog pogleda)  9.690 kn  10.090 kn
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Fantastica, B2*  10.070 kn 10.470  kn
Lučke + zrakoplovne pristojbe

(obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca)

 2.055 kn  2.055 kn

 

Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u bella kategoriji kabine:   5.460 kn (FM)5.660 kn (RC)

Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u fantastica kategoriji kabine:  6.095 kn (FM) / 6.295 kn (RC)

Cijena za 3. i 4. ležaj  djeca 12-17 godina u bella/fantastica kategoriji kabine: 

3.565 kn (FM)3.765 kn (RC)

Cijena za 3. i 4. ležaj za djecu do 12. godina u bella/fantastica kategoriji kabine:  

2.765 kn (FM) / 2.965 kn (RC)

 

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

 

Cijena aranžmana uključuje: let Zagreb – Hamburg – Zagreb (via Muenchen/Frankfurt, ekonomska klasa), transferi: zračna luka Hamburg – hotel 3* – luka ukrcaja – zračna luka Hamburg, jedno noćenje s doručkom u hotelu 3*, krstarenje brodom MSC FANTASIA, smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (pri minimum 30 prijavljenih i uplaćenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

 

Cijena aranžmana ne uključuje: lučke i zrakoplovne pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana (iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata), napojnice*, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

 

Doplate na brodu: service charge/napojnice*, naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

 

*Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 10 EUR po noći, za djecu 3-14 godina 5 EUR po noći (ovisno o dužini krstarenja). Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporuča i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Da li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti. 


MSC FANTASIA  – je elegantna i ekološki osviještena, topla i udobna uz mediteranski ugođaj u skladu s vrhunskim dizajnom. U samom središtu broda nalazi se piazza od pravog kamena zajedno s espresso barom koji poslužuje svježe pečena peciva i autentičan sladoled – savršeno mjesto za odmor od traženja povoljnih ponuda u chic trgovinama i duty-free dućanu koji se nalazi u neposrednoj blizini. Duljina broda 333,30 m, širina 37,92 m. Prima 3.274 putnika (na osnovnim ležajevima), ima 18 paluba, od toga ih je 14 na raspolaganju putnicima.

 

Kabine “DOŽIVLJAJ BELLA”

–  Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)

– Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa

– Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno

– Bogati kazališni program

– Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom

– Bogat program dnevnih aktivnosti

– MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

 

Kabine “DOŽIVLJAJ FANTASTICA”

Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.

– Prednost prilikom izbora termina večere

– Kabine na višim palubama i boljem položaju

– Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno

– Besplatan doručak u kabinu

– Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno

– Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)

– Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja

– MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima


NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 30 putnika. 

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi  članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

 

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

 

Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara MSC krstarenja odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe: 385 kn po osobi odmah nakon izvršene rezervacije (nepovratno); 179-120 dana prije početka krstarenja 15%; 119-90 dana 25%, 89-60 dana 30%, 59-45 dana 50%, 44-30 dana 60%; 29-20 dana 75%; 19-0 dana 100%. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova europskih integracija RH, http://www.mvp.hr

 

 

Cijena ovog programa je rađena na bazi minimalno 30 putnika u grupi. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata (tečaj €…) ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja Lily toursa te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 804013320 – EUROHERC OSIGURANJE d.d., Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti br. 804013319 – EUROHERC OSIGURANJE d.d., Varaždin. Plaćanje prema dogovoru (mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr. Glavni organizator: putnička agencija SVIJET KRSTARENJA.

 

Dodatne informacije

DestinacijaDanska, Estonia, KOPENHAGEN, RUSIJA, St. Petersburg, Stockholm, Švedska, TALLIN

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
25.8. Let ZAGREB-HAMBURG, NJEMAČKA, transfer do hotela, noćenje
26.8. KIEL, ukrcaj na brod 18:00
27.8 COPENHAGEN, DANSKA 08:00 17:00
28.8. PLOVIDBA
29.8. STOCKHOLM, ŠVEDSKA 09:00 16:00
30.8. TALLIN, ESTONIA 09:00 16:00
31.8. ST. PETERSBURG, RUSIJA 07:00    19:00
1.9. PLOVIDBA
2.9. KIEL, NJEMAČKA, iskrcaj s broda, transfer do Hamburga, panoramski razgled, transfer do zračne luke, let HAMBURG -ZAGREB 10:00  

KIEL – grad na vodi i vrata Baltičkog mora. Dugo godina važan brodogradilišni i lučki grad, danas je prožet živom studentskom scenom, opuštenim načinom života i urbanim duhom. To se može primijetiti po lijepom položaju grada u Kielskom zaljevu, kao i modernom, prostranom centru grada, primjerice u Danskoj ulici s očuvanim duhom kraja 19. stoljeća i punoj primorskog šarma.

 

STOCKHOLM – je glavni i najveći grad Švedske. Nalazi se na istočnoj obali Švedske, na obali Baltičkog mora. Obala oko grada je izrazito razvedena. Stokholmski arhipelag se sastoji od nekoliko stotina otočića. Brojnost otoka izrazito otežava plovidbu do Stockholma. Sam grad je sagrađen na oko 20 otoka, povijesni centar grada na 5 otoka povezanih mostovima. Stockholm se nalazi na mjestu gdje se jezero Malaren  povezuje s morem.

 PETERSBURG je s 4,6 milijuna stanovnika drugi najveći ruski grad i četvrti u Europi nakon Istanbula, Londona i Moskve. Grad je značajno europsko kulturno središte i važna ruska luka na Baltičkom moru. Povijesni centar St. Petersburga i pripadajući ansambl tvore mjesto svjetske baštine UNESCO-a. Grad je također sjedište muzeja Ermitaž, najveće umjetničke galerije u svijetu. Kao rusko političko i kulturno središte tijekom više od 200 godina, često se smatra ruskom „sjevernom prijestolnicom“, te je tijekom svoje povijesti nazivan i Venecijom sjevera ili sjevernom Palmirom.

 

TALLINN – je glavni grad Estonije, smješten u Finskom zaljevu. Tallinn je upravno, znanstveno, kulturno, industrijsko i trgovačko središte Estonije, te važna ribarska i putnička luka. Stari grad s Katedralnim brdom je upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi 1997. godine. Stari hanzeatski srednjevjekovni donji grad ili „građanski grad“ uz luku se ujedinio s Katedralnim brdom tek u 19. stoljeću. On je jedan od najbolje sačuvanih srednjevjekovnih gradova u Europi i danas se opsežno obnavlja. Glavne atrakcije su Trg gradske vijećnice, tornjevi gradskih zidina poput „Debele Margarete“ i tornja „Kiek in de Kok“.