GRUPNI JESENSKI POLAZAK

 

 

VELIČANSTVENI MEDITERANSKI GRADOVI  

 


~ brodom Costa Diadema ~

 

DATUM PUTOVANJA: 28.10. – 04.11.2017.

 

 


~ zanimljive i slikovite destinacije ~

~ najnoviji Costina brod sa širokom ponudom za sve generacije ~

~ Palmin poklon: pješački izlet u Marseillesu ~ 

~ Palmin pratitelj/informacije na slovenskom jeziku ~

* djeca do 18. god u kabini s dvije odrasle osobe plaćaju samo 1.080 kn 


 

SMJEŠTAJ REDOVNA CIJENA
UNUTARNJA KABINA CLASSIC – IC 3.380 kn
KABINA S PROZOROM CLASSIC – EC 4.380 kn
KABINA S BALKONOM CLASSIC – BC (COVE BALCONY) 5.150 kn
3/4 OSOBA NA DODATNOM KREVETU – ODRASLI 1.690 kn
3/4 OSOBA NA DODATNOM KREVETU – DJECA DO 18. GOD 1.080 kn
LUČKE PRISTOJBE 1.080 kn

 

*Kabine s balkonom classic (cove balcony) se nalaze isključivo na 2. palubi  i imaju djelomično zatvoren balkon kojeg brodsko osoblje po potrebi može potpuno zatvoriti.

 

CIJENA UKLJUČUJE:

8 – dnevno krstarenje prema programu s najnovijim i najvećim brodom Costine flote Costa Diadema, smještaj u odabranoj kategoriji kabine, puni pansion (doručak, ručak, večera, snack tokom dana), kava i čaj, svečana kapetanova večera, čuvanje djeteta od 3. godine nadalje, sve zabavne priredbe i animaciju, predstave u teatru, ulaz u kasino i diskoteku, sportske aktivnosti, upotrebu fitnessa, bazena i jacuzzija, ležaljke (na brodu), razgled Marseillesa pješice* (min. 40 putnika) – uključen izlet po gradu – uz doplatu za prijevoz do grada koji nudi brodar cca 10 EUR po osobi, Palminog pratitelja (minimalno 40 prijavljenih putnika), organizaciju putovanja.

 

DOPLATE: djeca do 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 04-14 godina plaćaju 35 EUR, iznad 14 godina  70 EUR po osobi.

 

Doplate po želji:

  • Premium kabine: bolja pozicija, besplatna dostava doručka u kabinu, dupli bodovi Costa Club, 10% popusta na rezervaciju sljedećeg krstarenja u Premium kategoriji s Costa Cruises po redovnoj cijeni: unutarnja i prozorska kabina 770 kn, kabina s balkonom 1080 kn

  • transfer do luke – na upit, cijena 1.290 kn

  • fakultativni izleti na destinacijama

  • Paketi pića: paket vode (13 l) 36 €; paket bezalkoholnih pića medium (20 pića) 65 €; paket bezalkoholnih pića large (40 pića) 110 €

  • all inclusive paketi pića*: Pranzo&Cena 119 €: uključuje neograničeno vino, pivo i bezalkoholna pića na čašu za vrijeme ručka i večere posluženo u restoranu; Brindiamo Paket 178,5 € po osobi: uključuje izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića domaće marke na čašu (voda, sokovi, vino, pivo), osim koktela, pića iz mini bara, vode u kabini i premium marki pića; Piu Gusto paket 199,5 € po osobi: uključuje 34 koktela i miješanih pića. *pakete je moguće naručiti za sve osobe, koje putuju zajedno u kabini i žele sjediti zajedno na večeri.

 

Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika koliko je potrebno da sa grupom ide pratitelj putovanja. U slučaju manjeg broja putnika kod pojedinih krstarenja, ovisno o brodaru i uvjetima, postoji mogućnost da se putovanje realizira po istim uvjetima, ali bez pratitelja. Ukoliko stranka uplati raspisano grupno krstarenje koje nije garantirano, mora biti upućena da je za pratitelja putovanja potreban gore navedeni minimalni broj putnika. Kod većine brodara izlete je moguće unaprijed rezervirati na prodajnom mjestu te koristiti pogodnosti plaćanja. Izlete će voditi lokalni vodič na engleskom jeziku, a u pratnji hrvatskog pratitelja ukoliko se za pojedini izlet prijavi dovoljan broj zainteresiranih putnika (minimalno 40 putnika). Prema zakonskim propisima u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. 

 

Organizator putovanja pridržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili brodara. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr

 

Cijena ovog programa je rađena na bazi minimalno 40 putnika u grupi. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata (tečaj €…) ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja Lily toursa te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 804013320 – EUROHERC OSIGURANJE d.d., Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti br. 804013319 – EUROHERC OSIGURANJE d.d., Varaždin. Plaćanje prema dogovoru (mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr. Glavni organizator: putnička agencija PALMA TRAVEL.

Dodatne informacije

DestinacijaBARCELONA, Cinque Terre, CIVITAVECCHIA, LA SPEZIA, MARSEILLE, PALMA DE MALLORCA, RIM, SAVONA
DAN DESTINACIJE   DOLAZAK POLAZAK
28.10. SAVONA ITALIJA 17:00
29.10. MARSEILLE FRANCUSKA 08:00 17:00
30.10. BARCELONA ŠPANJOLSKA 09:00 19:00 
31.10. PALMA DE MALLORCA ŠPANJOLSKA 08:00  17:00
1.11. Plovidba
2.11. CIVITAVECCHIA /RIM ITALIJA 08:00 19:00
3.11. LA SPEZIA /CINQUE TERRE ITALIJA 09:00 20:00
4.11. SAVONA ITALIJA 07:00