UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

 

DUBAI I ODMOR U RAS AL KHAIMAHU

 

 

DATUM PUTOVANJA

24.09. – 02.10.2017.

 

 

 

9 dana zrakoplovom iz Zagreba

 

 


 

CIJENA PO OSOBI ZA POLASKE:

7.460 kn – min 25 osoba
7.990 kn – min 15 osoba

 

CIJENA UKLJUČUJE:
zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb, zrakoplovne i sigurnosne pristojbe, transfere na destinaciji, noćenja s doručkom u hotelu hotelu 4* (Dubai) i noćenja u Double Tree by Hilton u Ras al Khaimahu, razgled Dubaija, Palminog pratitelja putovanja, troškove organizacije i jamčevinu.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:
napojnice, fakultativne izlete, sve što nije navedeno u stavci “cijena uključuje“, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

 

DOPLATE po želji prilikom rezervacije:
jednokrevetna soba 3.070 kn, izlet u Abu Dhabi: 450 kn (min. 15 putnika), uspon na Burj Khalifu (rezervacija i najava min. 14 dana prije polaska) 380 kn, jeep safari s večerom 650 kn, doplata za 3x polupansion u Ras Al Khaimahu: 620 kn, jednokrevetna soba: 1.840 kn.

 

 

DOPLATE obavezne – vodiču na putu:
napojnice 45 EUR, boravišna pristojba cca 5 eur/soba/noć, javni prijevoz 10 EUR.

 

 

PREDVIĐENA VREMENA za polazak 24.09.2017.:

ZAGREB – ISTANBUL                      20:10 – 23:20
ISTANBUL – DUBAI                         00:20 – 05:40
DUBAI – ISTANBUL                         02:15 – 06:00
ISTANBUL – ZAGREB                      07:15 – 08:35

 

PREDVIĐENI SMJEŠTAJ:
DUBAI: Hotel Suba 4* ili sličan hotel
RAS AL KHAIMAH: Double Tree by Hilton – Marjan Island, doubletree3.hilton.com

 

Prema zakonskim propisima u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Organizator putovanja pridržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera.

Palma d.o.o. zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja, vremena polaska zrakoplova te luke ukrcaja, ali garantira da će program izvesti u cijelosti. Iznos pristojba zračnih luka koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije unutar 3 dana prije puta. U hotelima s all inclusive uslugom početak usluge ovisi o itinereru zrakoplova. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr.

 

 

Cijena ovog programa je rađena na bazi minimalnog broja putnika u grupi. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata (tečaj €…) ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja Lily toursa te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 299/15 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 099090000103 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Plaćanje prema dogovoru (mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr. Glavni organizator: putnička agencija PALMA D.O.O.

 

Dodatne informacije

DestinacijaABU DHABI, DUBAI
1

ZAGREB - ISTANBUL/DOHA noćni let

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima kod šaltera informacija, prijava na let prema Istanbulu i dalje prema Dubaiju (predviđena vremena leta u nastavku).

2

DUBAI noćenje

Dolazak u Dubai u jutarnjim satima, po dolasku slobodno vrijeme za osviježenje nakon čega slijedi razgled Dubaija. Vožnja do Perzijskog zaljeva i uživanje u pogledu na najpoznatiji i najljepši hotel na svijetu Burj Al Arab. Nakon fotografiranja znamenite bijele pješčane plaže Jumeirah, naš sljedeći cilj bit će fascinantni hotel Atlantis smješten na vrhu umjetnog otoka Deira. Razgled i vožnja umjetnim otokom Palm Deira na kojem su smještene brojne vile slavnih ličnosti. Put ćemo nastaviti do marine koja je izgrađena uz umjetni kanal, uz obalu Perzijskog zaljeva. Šetnja promenadom „The Walk“ koji se rasprostire uz prekrasnu pješčanu plažu dok se u pozadini naziru gradski neboderi. Za kraj dana ćemo se uspeti na najvišu zgradu na svijetu (po želji), na Burj Khalifu te obići jedan od najvećih svjetskih trgovačkih središta Dubai Mall. Prije povratka u hotel uživat ćemo u bojama magičnih fontana.

3

DUBAI ili PO ŽELJI IZLET U ABU DHABI doručak, noćenje

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na fakultativni izlet u Abu Dhabi, glavni grad Arapskih Emirata i ujedno najveći emirat u kojem živi obitelj emira Al-Nahyan. Teško je za povjerovati da je na tom istom mjestu još prije 50 godina stajala samo tvrđava okružena skromnim selima i palmama. Zaustavit ćemo se kod prekrasne Velike džamije, najveće džamije na svijetu koju krase 83 kupole. Unutar nje nalazi se najveći perzijski tepih (razgled nije uvijek moguć). Zaustavljanje kod jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, poznatog Emirates hotela i u Heritage Villageu gdje se može vidjeti rekonstrukcija tradicionalnog sela u oazi. U povratku slijedi zaustavljanje kod Ferrari Worlda, najvećeg svjetskog natkrivenog zabavnog parka. Povratak u Dubai. Noćenje.

4

PO DUBAI ili FAKULTATIVNI IZLET JEEP SAFARI doručak, noćenje

Slobodno vrijeme za opuštanje, samostalne aktivnosti i programe. Predlažemo shopping u trgovačkim centrima ili na tržnicama. U starom dijelu Dubaija nalaze se dvije zanimljive tržnice zlata i začina, a u novom dijelu trgovački centar Mall of the Emirates u kojem se nalazi i slavno natkriveno skijalište. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet – jeep safari s večerom. Očekuje vas prava adrenalinska zabava tijekom vožnje terenskim vozilima kroz zlatno-crvene pješčane dine. Prije večere u beduinskom kampu, mogućnost surfanja na dinama i jahanja deva. Uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz dobru hranu, piće (uključeno u cijenu) i ples trbušnih plesačica uz ritmove beduinske glazbe (osim tijekom ramazana). Povratak u Dubai u večernjim satima. Noćenje.

5-8

DUBAI - ODMOR U RAS AL KHAIMAH-u doručak, noćenje

Prijevoz do ljetovališta Ras Al Khaimah koji je od Dubaija udaljen svega 45 minuta vožnje. Idealan za odmor, krase ga veličanstveni krajolici i prekrasna obala, a pruža puno sunca i duge, bijele pješčane plaže. Smještaj u hotelu i odmor, kupanje u moru ili hotelskom bazenu. Mogućnost izleta u obližnju ili daljnju okolicu. 8. dan programa slijedi vožnja do zračne luke Dubai.

9

DUBAI - ISTANBUL - ZAGREB

Prijava na let prema Istanbulu te dalje prema Zagrebu. Završetak putovanja.