DOČEK NOVE GODINE U SARAJEVU

29.12.2018.– 01.01.2019

 

 

VRIJEDNOST VIŠE: cijena aranžmana uključuje novogodišnju večeru!

*polazak iz Čakovca i Varaždina

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  1.290,00 kn

 

Cijena aranžmana po osobi uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom (tv-video, klima)
 • turistički voditelj tijekom putovanja
 • lokalni turistički vodič za razgled Sarajeva
 • 3 noćenja s doručkom u hotelu Hollywood 4* u Sarajevu u 1/2 sobama
 • korištenje bazena, saune i fitness centra hotela Hollywood
 • Jednokratno korištenje bazena u sklopu Termalne rivijere Ilidža
 • novogodišnja večera (švedski stol/ bogat asortiman bosanskih i internacionalnih jela i piće all inclusive: prirodni i gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, jubilarni brandy, vodka, crno i bijelo domaće vino, pivo (sarajevsko i union)
 • jamčevno osiguranje
 • osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • ulaznicu za Vrelo Bosne 2,00 KM
 • ulaznicu za Awaz Twist Tower 2,00 KM
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 225,00 kn
 • paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
 • doplatu za večere sa muzikom  90,00 kn po osobi i večeri (izuzev 31.12.2018.koja je uključena u cijenu)
 • ulaznice za ostale objekte i muzeje koji se posjećuju, osobne troškove, piće uz obroke
 • sve što nije navedeno pod „Cijena aranžmana po osobi uključuje“

 

PLAĆANJE:

 • 30% kod rezervacije, a ostatak najkasnije 14 dana prije polaska. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom.

Kreditnim karticama:

 • DC – do 12 rata beskamatno
 • AMEX – do 12 rata beskamatno
 • MC – ZABA – do 12 rata beskamatno
 • VISA – ZABA, PBZ – do 12 rata beskamatno

 

 

Kalkulacija je rađena na bazi min. 45 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljno broja prijavljenih putnika kao i otkazivanja putovanja 5 dana prije polaska u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika za realizaciju navedenog putovanja. Putnik će o otkazu putovanja biti pismeno ili usmeno obaviješten 5 dana prije polaska Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Galileo travel d.o.o. te je osigurana jamčevina. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr . Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora. – dodatne informacije zatražite u GALILEO travel putničkoj agenciji. Za navedeno putovanje  potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica za građane RH

Cijena ovog programa je rađena na bazi minimalno 45 putnika u grupi. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata (tečaj €…) ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja Lily toursa te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 299/15 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 099090000103 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Plaćanje prema dogovoru (mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr. Glavni organizator: putnička agencija GALILEO TRAVEL.

 

 

1

29.12.2018

Polazak autobusom u 03.30 sati AK Čakovec (za polazak iz Čakovca potrebno minimalno 15 putnika),  u 04.00 sati iz Varaždina s parkinga kod groblja.Vožnja preko Slavonskog Broda-Doboja-Zenice do Sarajeva. Po dolasku u Sarajevo smještaj u hotel Hollywood 4*. Slobodno vrijeme za uživanje u sauni, turskoj kupelji i masaži.Noćenje.

2

30.12.2018

Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Gradska vijećnica, Inat kuća, Baščaršija, Kazandžijska ulica, Gazi Husrevbegova džamija, bezistan, mjesto atentata na Franju Ferdinanda, pravoslavna Saborna crkva, sinagoga, katolička katedrala. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i kušanje bosanskih specijaliteta. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme.

3

31.12.2018

Doručak. Odlazak autobusom do Vrela Bosne (doplata na licu mjesta 2 KM)– gdje možete uživati u šetnji uz izvor rijeke Bosne. Nakon Vrela Bosne odlazak autobusom prema centru Sarajeva uz mogućnost posjeta 142 m visokom tornju Avaz Twist Tower (doplata na licu mjesta 2 KM) na vrhu kojega je vidikovac s prekrasnim pogledom na cijelo Sarajevo i okolne planine. Nastavak vožnje do centra grada i slobodno poslijepodne za vlastite programe.Povratak u hotel, pripreme za novogodišnju večeru… SRETNA NOVA GODINA!!!

4

01.01.2019

Kasni doručak i odjava iz hotela. Odlazak iz Sarajeva preko Zenice-Doboja-Slavonskog Broda prema Varaždinu. Dolazak predviđen u večernjim satima.

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Ateni. Preporućamo posjet Arheološkom muzeju ili Akropoli. U poslijepodnevnim satima polazak za Solun. Dolazak predviđen u kasnim večernjim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

[/timeline_item]

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.