DOČEK NOVE GODINE U CRNOJ GORI 

28./29.12.2018. – 01.01.2019.

*u cijenu uključen polupansion

*polazak iz Čakovca,Varaždina i Zagreba

Dočekajmo novu 2019. uz Dinu Merlina!!!!

OPIS ARANŽMANA:

PROGRAM PUTOVANJA:

4 dana/3 noćenja –  autobusom

Cijena aranžmana po osobi uključuje:

 • prijevoz autobusom (cd, radio, klima)
 • voditelja putovanja
 • smještaj u hotelu 2*- 3* na bazi 3 polupansiona (večera i doručak)
 • stručnog lokalnog vodiča u Dubrovniku
 • stručnog lokalnog vodiča u Budvi
 • stručnog lokalnog vodiča u Kotoru
 • osiguranje od posljedice nesretnog slučaja u autobusu
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • ulaznice za objekte i muzeje koji se posjećuju, osobne troškove, piće uz obroke
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 450,00 kn
 • doplata za turističku taksu za Kotor  – 1€
 • paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
 • sve što nije navedeno pod „Cijena aranžmana po osobi uključuje“

PLAĆANJE:

30% kod rezervacije, a ostatak najkasnije 14 dana prije polaska. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom.

Kreditnim karticama:

 • DC – do 12 rata beskamatno
 • AMEX – do 12 rata beskamatno
 • MC – ZABA – do 12 rata beskamatno
 • VISA – ZABA, PBZ – do 12 rata beskamatno

Kalkulacija je rađena na bazi min. 45 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljno broja prijavljenih putnika kao i otkazivanja putovanja 5 dana prije polaska u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika za realizaciju navedenog putovanja. Putnik će o otkazu putovanja biti pismeno ili usmeno obaviješten 5 dana prije polaska Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Galileo travel d.o.o. te je osigurana jamčevina. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr . Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora. – dodatne informacije zatražite u GALILEO travel putničkoj agenciji. Za navedeno putovanje  potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica za građane RH

Cijena ovog programa je rađena na bazi minimalno 45 putnika u grupi. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata (tečaj €…) ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja Lily toursa te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 299/15 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 099090000103 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Plaćanje prema dogovoru (mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr. Glavni organizator: putnička agencija . GALILEO TRAVEL.

0

28.12.2018.: ČAKOVEC – VARAŽDIN

Polazak autobusa u 22.30 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec (minimalno 15 prijavljenih putnika), u 23.00 s parkirališta kod groblja u Varaždinu…

1

29.12.2018.: ZAGREB – DUBROVNIK - BUDVA

i u 00.15 s Autobusnog kolodvora Zagreb (mogućnost polaska i iz Karlovca). Noćna vožnja kroz Hrvatsku do Dubrovnika. Nakon dolaska slijedi razgled grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča: Pile, Stradun, Onofrijeva česma, Orlandov stup, Knežev dvor, crkva sv. Vlaha…. Slobodno vrijeme za šetnju gradom te nastavak vožnje  prema Crnoj Gori. Dolazak u Budvu u kasnijim poslijepodnevnim satima. Slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za osobne programe. Večera. Noćenje.

2

30.12.2018.: BUDVA - KOTOR

Doručak. Slijedi izlet u Kotor. Razgled grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča: gradske zidine, glavna Morska vrata, glavni trg, katedrala, pomorski muzej, Trg od oružja, Trg od brašna, Trg sv. Luke…. Slobodno vrijeme za ručak i osobne programe. Povratak u Budvu. Večera u hotelu. Noćenje.

3

31.12.2018.: BUDVA

Doručak te odlazak na razgled grada Budve u pratnji lokalnog vodiča: stari grad, Citadela Budve, katedrala sv. Ivana, crkva sv. Trojstva. Poslijepodne slobodno za pripreme za najluđu noć u godini. Večera u hotelu. Doček Nove godine na glavnom trgu u Budvi. SRETNA NOVA GODINA!

4

1.01.2019.: BUDVA – ZAGREB – VARAŽDIN - ČAKOVEC

Doručak te odjava iz hotela. Slijedi vožnja kroz Crnu Goru i Hrvatsku prema Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu. Očekivani dolazak je u kasnim večernjim satima.