1001 NOĆ

BROD COSTA MEDITERRANEA

 

 

DUBAI – MUSCAT –

SIR BANI YAS ISLAND – ABU DHABI

 

 

8 DANA/7 PROŠIRENIH PUNIH PANSIONA

 

DIREKTNIM ZRAKOPLOVOM IZ ZAGREBA!

 

DATUM PUTOVANJA: 15.12. – 22.12.2017.

 

 


 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj kabini:

 

                                                                           REDOVNA CIJENA:                  AKCIJA! *

   

  • unutarnjoj kabini, kat IC:                         5.990 kn                                5.790 kn                     

  • unutarnjoj kabini, kat IP:                         6.490 kn                                6.290 kn

  • vanjskoj kabini, kat EC:                             7.390 kn                               7.190 kn

  • vanjskoj kabini, kat EP:                             7.890 kn                               7.690 kn

  • kabini s balkonom, kat BC:                       8.290 kn                              8.090 kn

  • kabini s balkonom, kat BP:                       8.790 kn                              8.590 kn

 

 Djeca do 18 godina u pratnji dvije odrasle osobe:  3.990 kn

Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju:  4.790 kn

Jednokrevetna kabina na upit.

 

AKCIJA VRIJEDI ZA REZERVACIJE DO 1.6. ILI DO POPUNJENJA KAPACITETA!

 

OBVEZNE DOPLATE  UZ REZERVACIJU: lučke i zrakoplovne pristojbe 1.542; plaćaju odrasli i djeca.

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom  na direktnoj liniji Emirates-a Zagreb-Dubai-Zagreb transfer od/do zračne luke u Dubaiju do luke ukrcaja, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; ukrcaj i iskrcaj prtljage; pratitelja putovanja (za minimalno 30 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima, ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje; lučke pristojbe i prostojbe zračnih,te troškove osobnih narudžbi.

 

Minimalni broj putnika: 30

 

NAPOMENE: U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

 

 

Cijena ovog programa je rađena na bazi minimalno 30 putnika u grupi. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata (tečaj €…) ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja Lily toursa te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 804013320 – EUROHERC OSIGURANJE d.d., Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti br. 804013319 – EUROHERC OSIGURANJE d.d., Varaždin. Plaćanje prema dogovoru (mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr. Glavni organizator: putnička agencija ATLAS.

 

Dodatne informacije

DestinacijaABU DHABI, DUBAI, Oman, SIR BANI YAS ISLAND, UAE
1

ZAGREB - DUBAI

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija tri sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Emirates-a na direktnoj liniji Zagreb-Dubai. Organizirani transfer do luke; prijava na brod i smještaj u odabrane kabine.

1-8

KRSTARENJE PREMA PROGRAMU

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Dubai, UAE
2 Dubai, UAE 12.00
3 Muscat, Oman 8.30
4 Muscat, Oman 1.00
5 Sir Bani Yas Island 9.00 18.00
6 Abu Dhabi, UAE 9.00 22.00
7 Dubai, UAE 8.00
8 Dubai, UAE
8

DUBAI - ZAGREB

Doručak na brodu. Rano jutarnji iskrcaj s broda i organizirani transfer do zračne luke. Prijava na let Emirates-a prema Zagrebu. Dolazak oko podneva.